SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi

Ock

Bakanlığımızca başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ile  okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları sayesinde öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu kapsamda proje ekibi öğretmenlerimiz tarafından "Bilen Oturur Etkinliği " ve  “Kelime Türetim Etkinliği” düzenlenmiştir.

Ara

EN UZUN GECEDE TOPRAKLA BULUŞAN HER FİDAN GAZZEDE HAYATININ BAHARINDA YİTİRİLEN BİR CAN

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşti. Müdürümüz günün anlam ve önemi hakkında konuşma yaparak tüm öğretmenlerimizin gününü kutladı. Ayrıca emekli olan Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Öğretmeni Ahmet KARDAŞ'a Hizmet Belgesi takdimini gerçekleştirdi.

Kas

Kulüp öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız yapıldı.

Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları kapsamında merkezimizde öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte bayraklar asılmış panolar hazırlanmış ve süslenmiştir. Kültür  Edebiyat Kulübü ve Kütüphanecilik Kulübü  öğretmen ve öğrencilerimiz tafarından  program hazırlanarak 29 Ekim2023  pazar günü tören yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haluk HACIOĞLU merkezimizi ziyaret ederek Kuaförlük alanında okuyan öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileklerini ileterek öğrencilerimize meslek ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eyl

Mevlid; doğum zamanı, doğulan yer ve zaman anlamına gelmektedir. Mevlid Kandili, iki cihan güneşi alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa'nın (s.a.v.) dünyaya gelişinin yıl dönümüdür.

Eyl

Öğrencilerimiz ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odasında  Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında düzenlenen programa katılarak çıraklık ve kalfalık belgelerini almışlardır.

Eyl

Dünya İlk Yardım Günü etkinlikleri kapsamında merkezimizde öğrencilerimize hafta boyunca ilkyardım eğitimleri verildi.